• office@fantv.bg

Саша Сандра разтърси меломаните с новото си предложение. Песента носи името „Не ме убивай“ и за кратко време успя да натрупа почти 100 хиляди гледания. Лиричното видео представя фолкзвездата в една нова светлина различна от тази, в която сме свикнали да виждаме звездата.

“Песента е гръцки оригинал и се влюбих в нея от първо слушане” – разказа изпълнителката.

Топзвездата обаче разбира, че парчето вече било закупено от колегата ѝ Галин и това я поставило пред голяма дилема какво да направи. В крайна сметка Саша Сандра се свързва с него и историята стига до хепиенд.

“Звъннах на Галин, обясних му, бях готова да откупя правата от него. Тогава останах приятно изненада. Галин ми каза: “Пей парчето колкото искаш и с какъвто поискаш аранжимент. За мен е достатъчно, че звъниш. Колеги сме.” Тогава сърцето ми се изпълни с обич. В нашия бранш има и приятелства, и хора. Галин представи “Рожден ден” и парчето се хареса. Надявам се и моят вариант да се хареса. Благодаря за жеста!”– откровена бе Саша Сандра.

Коментарите под клипа са повече от позитивни, като мнозина са на мнение, че това е правилната посока, в която талантливата изпълнителка трябва да продължи да твори.

Парчето е по музика на Thodoris Lahanas, текстът е на самата Саша Сандра, а аранжиментът за пореден път е поверен на Сандрито Даниелов. Красивото видео е дело на Добромир Николов.

Може да гледате „Не ме убивай“ на Саша Сандра в ефира на Фен ТВ!

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.