• office@fantv.bg

Изпълнителят на Diapason Records спретна страхотна забава за българската общност в Хага

В известно заведение в центъра на Хага се състоя купонът, в който взе участие Синан. Той успя да зарадва публиката, като изпя едни от най-големите си хитове. Част от гостите на събитието бяха представители на българската общност не само от Хага, а също така и от Германия . Те бяха дошли специално, за да видят звездата на живо.

„Не мога да опиша чувството, което изпитах. Гостите на заведението ме посрещнаха много топло, останах изненадан, въобще не очаквах!” споделя самия Синан пред Фен ТВ. „Капацитеът на заведението беше превишен, а гостите се забавляваха искрено. На следващия ден собствениците на заведението ме потърсиха, за да изкажат своята благодарност за незабравимия купон.” споделя още певецът.

Синан е една от ярките звезди на небосклона на Diapason Records, а неговите хитове „Мега Бомба”, „Витамина” остават сред най-любимите на меломаните.

Слушайте “Мега Бомба” тук:

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.