• office@fantv.bg

Звездата на Диапазон Рекърдс пристигна в България за своята лятна ваканция.

Седмица преди да се завърне, Синан спечели сърцата на българите в Хага. Той предизвика истински фурор с участието си в Нидерландския град.
След това, певецът се отправи към България.Синан планира да прекара част от лятото си тук, като по социалните му профили става ясно, че не се застоява много на едно място. Певецът се завърна в Севлиево, след това посети Сливен и планува в близко време да се отдаде на морски приключения.

Синан споделя пред фен ТВ, че готви нов проект. Много скоро звездата на Диапазон Рекърдс предвижда да зарадва феновете си с едно различно парче, което талантливият изпълнител се закани да превърне в хит.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.