• office@fantv.bg

Слави Трифонов подготвя дуетно парче с Тита. Това обяви самият той по време на гостуването си в подкаста на Тото. Шоуменът само загатна за предстоящата колаборация, но не обяви конкретна дата, на която ще се състои премиерата на неочакваната комбинация.

Водещият беше изненадан от новината и учудено попита Слави дали парчето ще е в попфолк стилистика. Топзвездата не успя да прикрие раздразнението си от зададения въпрос и категорично отговори, че няма проблем да прави музика във всякакви стилове.

Слави обича да изненадва феновете си с дуетните си половинки, сред които блестят имената на Софи Маринова, Криско и самия Тото.

Почитателите на двамата изпълнители от сега тръпнат в очакване за предстоящата колаборация, а с какво ще ни изненадат те предстои да разберем.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.