• office@fantv.bg

Слави Трифонов се завърна пред публика след изключително дълго отсъствие. Той гостува на живо в подкаста на Тото „При Тото МЕГА“ и определено успя да развълнува аудиторията. Шоуменът се появи като ексклузивен гост преди броени дни в специалното издание на интернет предаването, което „излезе“ от мрежата и „влезе“ в театъра.

“Тото, тук съм, заради теб. Защото те обичам и си почтен!”– категоричен бе Слави в началото на разговора.

Слави Трифонов изрази категорична готовност да говори по всяка тема, колкото и да е неудобна тя и спази обещанието си. В продължилият над 3 часа разговор двамата с Тото засегнаха различни моменти от живота на шоумена – от детството, през „Ку-Ку“, „Хъшове“, „Шоуто на Слави“, та чак до ден днешен.

Лек скандал се зароди между госта и водещия относно съвместната им песен, но той бързо бе потушен и накрая двамата се съгласиха, че въпреки всичко песента е тотален хит.

Целият епизод от гостуването на Слави Трифонов ще бъде качен скоро в официалния YouTube канал на ToTo Yotov.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.