• office@fantv.bg

Софи Маринова изгря на корицата на луксозното списание „Golden Wings”. Преди броени дни топ изпълнителката публикува ексклузивно в социалната мрежа Faceboook кадри от фотосесията и обширното интервю, което даде пред дубайската медия. В него ромският славей споделя за новите си проекти, тайни от личния си живот и куп друга интересна информация.

Само преди няколко месеца по време на поредното си посещение в арабската столица, родната изпълнителка заслужено получи наградата „Певица на годината“ на станалите вече традиционни „Golden Wings Awards” и покана да украси корицата на дубайското списание.

Самата Софи сподели пред камерата на Фен ТВ, че Дубай е любимото ѝ място за почивка и често отскача до там, когато има нужда да разпусне. Тя винаги съчетава полезното с приятното по време на своите воаяжи. Tалантливата изпълнителка отново се отправя към прекрасната дестинация и планира да прекара цял месец в Арабските емирства, където ще се посвети на почивка и разкрасяване, както тя самата каза в рубриката „Звезден гост“ по Фен ТВ.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.