• office@fantv.bg

Софи Маринова се разплакала от умиление при новината, която Лоренцо ѝ съобщил по време на почивката им в Дубай. Синът на ромския славей решил да предложи брак на дългогодишната си приятелка Мария по особено романтичен начин. За това съобщи самата Софи в интервюто си в „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

Годежът станал по време на частно сафари, което топзвездата организирала специално за влюбената двойка.

Известната изпълнителка подробно разказа за ефектното предложение и подчерта, че годеж ще има на родна земя, като ще бъдат спазени стриктно всички ромски обичаи.

“През втората седмица в Дубай дойде Лоренцо с жена му. Мария се казва. Те от малки се познават и Лоренцо каза: “Аз ще се женя”. Той ѝ предложи брак на частното сафари – пръстенче, всичко, както трябва… Ние се разплакахме от щастие. То толкова хубаво… Сега Лоренцо два-три дена звъни и вика: “Мамо, искам си годеж, ама цигански – с музика, с ядене, с пиене… Той това вика: “Ох, защо ти казвам всичко на тебе, всичко издаваш!” – откровено разказа Софи.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.