• office@fantv.bg

След огромния успех на концерта „25 години на сцена“ Софи Маринова подготвя грандиозно лятно турне. Това разказа ромският славей по време на участието си в „Звезден гост“ по ФЕН ТВ.

Ще имам лятото три концерта пак с Ку-Ку бенд. Вече имаме три дати, които са подготвени. Това са Пловдив, Велико Търново и Варна. Най-вероятно ще има още градове, но като за начало са тези трите. Ще се проведат в големи зали. Така, че очаквайте лятно турне от мен.

 Софи Маринова сподели пред зрителите на предаването, че подготвя много изненади за настоящата година, сред които и нова песен по случай 8-ми март. Турнето обаче ще бъде „перлата в короната“.

Специално за него, топ звездата е подбрала селекция от най-големите си хитове, а плътно зад нея на сцената ще ѝ партнират невероятните музиканти от Ку-Ку бенд.

Какво още разкри Софи Маринова в студиото на „Звезден гост” по Фен ТВ вижте във видеото.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.