• office@fantv.bg

Въпреки успешната си дългогодишна кариера мегазвездата продължава да изпитва притеснение преди да излезе на сцена. Това сподели тя по време на гостуването си в „Звезден гост“ по Фен ТВ.

„И до днес, винаги когато излизам да пея, го има притеснението. Седя в бекстейджа и треперя! Първите 2-3 песни винаги имам „пеперуди в стомаха“.“– каза пред камерата на Фен ТВ хитовата изпълнителка.

Софи Маринова беше категорична, че колкото и години да бъде на сцената, винаги ще ѝ е като за първи път. Най-голямо било вълнението преди грандиозния юбилей, който ромският славей чества наскоро.

„А пък преди концерта „25 години на сцена“, толкова бях притеснена, че си казах – няма да изляза да пея! Няколко часа преди събитието моят идол Лили Иванова ми беше изпратила цветя и ми пожела успех. Това ми даде кураж. Даже до четвъртата песен ми трепереше гласа – аз си чувам грешките. Но след това видях залата пълна и се успокоих. Стараех се да не се разплача, защото съвсем нямаше да имам глас.“ – сподели Софи Маринова в „Звезден гост“.

Дори и след 25 години на музикалната сцена топзвездата сподели, че често бърка градовете в които пее и за това напоследък избягва да ги споменава по участията си.

„Много бъркам заведенията или градовете. Затова напоследък не ги споменавам. Само излизам и казвам: „Добър вечер, как е настроението“. Въобще не споменавам града, защото наистина не знам къде съм. Така че издънки колкото искаш, но все сладки.“– призна през смях фолк дивата в ефира на Фен ТВ.

Не липсват и фрапантни ситуации в кариерата ѝ, а веднъж се стигнало и до там, че не ѝ платили!

„Навремето, като обърках едно заведение, ми казват- няма да ти платим, защото съм объркала името на заведението. И не ми платиха! Така че не си мислете, че всичко е розово.“– каза Софи Маринова в „Звезден гост“ по Фен ТВ.

Какво още разкри Софи Маринова в студиото на „Звезден гост” по Фен ТВ вижте във видеото.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.