• office@fantv.bg

Във вчерашното издание на поздравително предаване „Искам“ по радио Вероника специален гост – водещ бе Стилиян. Изпълнителят на Diapason Records винаги е обичал предизвикателствата и с радост прие да влезе в ролята на водещ.

„За мен беше истинско удоволствие да водя предаването и да приемам поздравите на слушателите. Беше много забавно преживяване и макар по телефона успях да усетя положителната енергия на хората и да се заредя с нея.“ – сподели Стилиян.

Наскоро изпълнителят издаде и своя втори албум „Угаждам си“. В него са събрани 13 разбиващи дуета, като сред тях са и едни от най-обичаните хитове на изпълнителя, като „Мистерията“, (дует с Джамайката), „Кралицата на вечерта“ (дует със Сашо Жокера), „Само моя“ (дует със Саша Сандра и Мути) и др.

„Щастлив съм, че много от слушателите, които се обадиха да ги поздравя в ефир си пожелаха мои песни. Това разбира се много ме зарадва и се почувствах част от празниците на хората. Заради това в ефир спонтанно ми дойде идеята да подаря най- новия ми албум на трима човека с най-интересните поздрави. Определено беше забавно. Надявам се да съм успял да „угодя“ на всички слушатели на радио Вероника.“ – допълни Стилиян.

Очаквайте скоро и нещо ново и взривяващо от Стилиян.

Албумът на Стилиян “Угаждам си” можете да намерите на сайтаwww.bgmusicshop.bg, както и на тел.  02 920 03 13.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.