• office@fantv.bg

Стилиян стартира ударно година с колаборация с Джамайката, носеща заглавието „Конят“. Двамата вече имат много общи песни, които се радват на голям успех. Актуалното парче е в типичния им за купонджийски стил и ще зарадва почитателите на горещите ритми.

Идеята за песента хрумва на изпълнителя на Diapason Records от популярния навремето кючек „Изтървахме коня“. Той държи да включи в песента нещо свързано с кон и така се ражда текстът, който е дело на Стилиян. По музиката работи заедно с композитора Мартин Биолчев, отговорен и за аранжимента, както и с дуетния си партньор Джамайката.

Във видеото присъства и истински кон. Звездата в клипа е Скот Сарос, който е на 3 години. По време на снимките животното се държало като истински професионалист и изобщо не проявило страх от силния шум, осветлението и снимачната техника в студиото.

„Не за първи път снимам кон в мое видео. Спомням си в клипа „Угаждам си“ отново бяхме взели кон и той направо полудя на снимачната площадка. Сега обаче нямахме никакви проблеми и Скот Сарос се представи перфектно – беше супер спокоен и даже позираше пред камерата.“, сподели Стилиян.

В песента участва и младият саксофонист Алекс Топлото, който изпълнява солата. Музикантът взима участие е в клипа.

Режисьор на видеото е Добромир Николов.

Може да гледате „Конят“ на Стилиян и Джамайката feat. Алекс Топлото в ефира на Фен ТВ, както и в официалния YouTube канал на медията. Песента е налична и в музикалните платформи.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.