• office@fantv.bg

Първото музикално предложение на Стилиян за тази година вече е факт. Песента е съвместен проект със Саша Сандра и Мути и е озаглавена “Само моя“.

Триото е първият общ проект на артистите и носи много различно звучене и хубаво настроение. Изпълнителят на Diapason Records не крие, че колаборациите са му слабост и че от много време искал да направи съвместна песен, както със Саша Сандра, така и с младия изпълнител Мути.

„Мути е много музикален и определено има талант. Той е мой близък приятел и от много време обмисляхме да направим общ проект. Имах нужда от песен с различно звучене; песен, която да почувствам и по някакъв начин да се припозная в нея. Когато Мути ми изпрати демо на сингъла, това веднага се случи и много бързо я записахме. Впоследствие решихме, че Саша Сандра е липсващото парче на пъзела и ще бъде идеално допълнение към песента. Винаги съм искал колаборация с нея. Възхищавам се на нейния глас и присъствие, а когато ѝ се обадих да я поканя в проекта, тя веднага се съгласи.“– сподели Стилиян.

Музиката и текстът на песента са дело на Мути, а аранжиментът е на Мартин Биолчев. Видеото е заснето в София, а режисьор е Добромир Николов.

„Последните ми видеоклипове бяха имиджови, но този път е различно. Песента е любовна, а видеото към нея разказва история. Обичам да експериментирам и всъщност за пръв път издавам песен с типично попфолк звучене. Надявам се феновете да успеят да припознаят себе си в нея и да им хареса.“– допълни изпълнителят.

Актрисата във видеото е близката приятелка на Стилиян – Марина.

За визията в клипа се е погрижил самият Стилиян, а гримът е дело на Бени Янакиева.

Можете да гледате видеото „Само моя“ на Стилиян, Саша Сандра и Мути в ефира на ФЕН ТВ, както и в официалния YouTube канал на медията. Песента е налична и в музикалните платформи Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music и други.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.