• office@fantv.bg

Стилиян и Саша Сандра пуснаха общ фотос в социалните мрежи, който предизвика буря от реакции. На снимката двамата са в опасна близост и се намират в звукозаписно студио. Дали кадърът загатва за съвместен бъдещ проект, предстои да разберем.

Изпълнителят на Diapason Records не крие, че отдавна е запленен от гласа на Саша Сандра и с радост би направил общо парче с нея. Дуетите винаги са били слабост на Стилиян, а в репертоара си има доста колаборация с Джамайката, Сашо Жокера, Джошкун, Румина, Адриана, Анастасия и други.

Певецът наскоро записа пореден успех, след като парчето му „Мистерията“ стана едно от най-слушаните в социалната мрежа TikTok. Стотици фенове споделиха забавни клипчета, а коментарите са повече от положителни.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.