• office@fantv.bg

Ново музикално предложение на Стилиян направи своята премиера в ефира на Фен ТВ и YouTube канала на медията. Песента е озаглавена „Твойта майка“ и е в дует със Сашо Жокера.

След успеха на първото им съвместно парче „Кралицата на вечерта“, Стилиян и Саша Жокера отново залагат на общ проект. Песента е в типичния стил на изпълнителя на Diapason Records и носи много положително настроение, което със сигурност ще се хареса на почитателите на бързите ритми.

„Със Сашо се познаваме от много време и винаги много съм го уважавал като изпълнител. Той истински професионалист в това, което прави и има визия как трябва да се случат нещата. Затова му се доверих и за избора на заглавието.“– сподели Стилиян.

Текстът на песента е дело на двамата изпълнители, а Сашо Жокера е автор и на музиката. Аранжиментът е на Мартин Биолчев.

„Работата със Сашо винаги протича много лесно и приятно. Първият ни проект създадохме за 35 минути, а „Твойта майка“ – за 45 минути. Вложихме много сърце и душа и искрено се забавлявахме на снимките на клипа. Надявам се на хората да им хареса нашата песен и да стане неизменна част от всяко парти.“– допълни изпълнителят.

Във видеоклипа специално участие взима близката приятелка на Стилиян – певицата Тереза.

Режисурата е дело на Добромир Николов, а стайлинга – на самия Стилиян. „Твойта майка“ ще бъде включена във втория албум на Стилиян, който ще излезе следващия месец.

Можете да гледате „Твойта майка“ на Стилиян и Сашо Жокера в ефира на Фен ТВ, както и в официалния YouTube канал на медията. Песента е налична и в музикалните платформи Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music и други. 

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.