• office@fantv.bg

След успешния си общ проект с Джамайката, Стилиян представя мелодичен дует с турската звезда Ferdi Sanli.

Стилна комбинация от ориенталски ритми и мелодични звуци откриваме в новата песен „Номер едно сме“, чиито режисьор е Ивайло Спасов. Парчето завладява сетивата още с първото слушане.

В „Номер едно сме” Стилиян си партнира със звездата Ferdi Sanli, който е и автор на текста и аранжимента на песента. Ferdi Sanli е едиственият български изпълнител в Турция, който има договор с турска музикална компания и има издадени два самостоятелни албума. Неговите песни са популярни не само на Балканите, но и в цяла Европа.

Проектът „Номер едно сме” е предназначен за българския и за турския пазар. „За мен е удоволствие,че направихме тази песен за всички наши фенове и почитатели на тези ритми. За втори път пея на турски език в моя песен и наистина много се забавлявах.” Споделя звездата на Diapason Records, Стилиян.

Очаквайте премиерата на песента точно в 18.00ч. днес, само по Фен ТВ. и в нашия youtube канал.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.