• office@fantv.bg

Вече е факт премиерата на новото видео на Стилиян и Джамайката „Мистерията“. Това е четвърти съвместен проект на двамата изпълнители, а колаборациите им винаги се оказват успешни и се превръщат в любими на всички купонджии. Новият следва същия музикален стил и със сигурност ще се хареса на почитателите на горещите ритми.

Изпълнителят на Diapason Records не крие, че освен колеги с Джами са и много добри приятели. Ето защо сработването между тях се случва много бързо и лесно.

„И „Мистерията“ се получи съвсем спонтанно. Събрахме се в студиото и ни дойде идеята да посветим песен на хазартните личности. Всичко стана много бързо и нямам търпение да чуя мнението на публиката!“, сподели Стилиян.

Музиката и аранжиментът на песента са дело на Мартин Биолчев, а текстът е на Стилиян и Джамайката.

В клипа специално участие взима Габи от първия сезон на риалитито „Ергенът“. Скандалната блондинка и още две дами демонстрират перфектната си форма и си партнират с двамата изпълнители. Режисьор на видеото на Добромир Николов.

Можете да гледате „Мистерията“ на Стилиян и Джамайката в ефира на Фен ТВ, както и в официалния YouTube канал на медията. Песента е налична и в музикалните платформи Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music и други. 

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.