• office@fantv.bg

Таня Боева беше до болка искрена пред камерата на Фен ТВ и разказа за един от най-тежките периоди в живота си – времето, когато се наложило да направи творческа пауза. Легендарната изпълнителка сподели, че не по нейно желание е била накарана да спре да пее, което я наранило както психически, така и физически.

„Не беше по мое желание! Бях насилствено измъкната от нещото, което ме правеше щастлива и бях много тъжна. Но така или иначе в този период не можех да го коментирам, не можех да го говоря, бях прекалено заета с много други проблеми, които аз неотдавна бях споделила. Не по мое желание бях отделена от кариерата си и трябваше да оцелявам… Аз и семейството ми да оцеляваме и физически и психически… В такива моменти няма как да се твори, човек няма физическата възможност да го прави.“– откровена беше Таня Боева в „Звезден гост“.

Звездата беше категорична, че е оставила всичко негативно зад гърба си и в момента гледа само напред. Таня Боева заяви, че работи с пълна пара за да компенсира дългото си отсъствие от сцената и се чувства изключително вдъхновена и заредена с много енергия. Талантливата изпълнителка се чувства амбицирана за новите си проекти и смята, че я очакват много хубави неща занапред.

„Радвам се, че това вече е зад гърба ми. И сега гледаме не само напред, но и с пълна пара, както се казва и с огромно желание, защото за мен този момент на насилствено извеждане от кариерата ми ме амбицира още повече и ме накара да видя колко още повече обичам музиката и професията си. Сега, когато съм на сцена сред моите почитатели, се чувствам наистина много вдъхновена и знам, че имам какво да им дам! Тепърва още много хубави неща да очакват! Имам енергията, силата и желанието да го правя.“ – сподели Таня Боева специално за Фен ТВ.

Какво още разкри Таня Боева в студиото на „Звезден гост” по Фен ТВ вижте във видеото.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.