• office@fantv.bg

Таня Боева беше категорична, че всичко, което прави, е с мярка. Легендарната изпълнителка заяви по време на интервюто си в „Звезден гост“, че винаги се старае излъчването ѝ в клиповете да е секси, но изтънчено. Самата тя предпочита да залага на елегантните визии, а не на вулгарността. Поводът за това изказване беше зрителски въпрос „Какво смята за новата вълна в попфолка?“.

„Аз нямам нищо против хората как се усещат и как искат да правят своите клипове. Всеки се презентира по начина, по който се чувства добре. Моето усещане е винаги да има мярка – така съм била възпитавана и да намирам златната среда. Нека да бъде женствено, нека да бъде секси, но в същото време да има онази изтънченост, елегантност и скъпо излъчване – нямам предвид финансово скъпо, а на дама, която има достойнство.“– сподели фолкдивата пред камерата на Фен ТВ.

Много от зрителите се интересуваха и каква е нейната оценка за фолк бранша в момента и има ли възрастта значение за кариерата. На този въпрос звездата посочи, че за нея годините нямат никакво значение, а важен е талантът и качествените песни. Таня Боева сподели, че е оптимистично настроена за бъдещето на жанра и новите му попълнения. Тя заяви, че в момента има много млади изпълнители, които навлизат с инерция в редиците на попфолка и това не е случайно.

„За мен няма никакво ограничение във възрастта и винаги съм казвала, че човек е млад, докато се чувства такъв. Както може да има млади хора, които се чувстват възрастни и уморени. Това, което ме държи, е любовта ми към музиката и обичта на моите почитатели към мен, които до ден днешен заявяват нуждата си от това да чуват моя глас и да пея нови и нови неща.  От позицията на тази опитност, която имам през годините, считам, че е съвсем нормално музиката да се променя. Живеем в динамика и нашият бизнес е динамичен. А какво значи млади и стари артисти? Аз съм отворена и позитивно настроена към всички колеги без значение от тяхната възраст. Всички се стараем да правим хубави песни, които да впечатлят публиката, да влязат в сърцата на хората, да се запеят, да бъдат търсени, обичани и слушани. Това е по-важното – какво прави артистът, а не на колко години е. Но да, сега има много млади изпълнители, които навлизат със страхотна инерция и това, абсолютно убедена съм, не е случайно! Когато човек работи и го прави с желание, публиката го усеща и го награждава с любовта си.“– заяви Таня Боева по време на гостуването си във Фен ТВ.

Какво още разкри Таня Боева в студиото на „Звезден гост” по Фен ТВ вижте във видеото.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.