• office@fantv.bg

Парти градусът скача до небето в новото парче на Теодора „Най-добрите“. Звездата на Diapason Records посреща пролетта като тотална законодателка на купоните в цялата страна.

След няколкото балади, с които завладя сърцата на почитателите си, изпълнителката реши да отговори на многобройните желания за кючек.

„От парчето „Кеш“ насам не съм имала толкова диво предложение, призоваващо към чупки в кръста. Музиката е моя. Искам да вдигна всички на крака!“, признава певицата.

Текстът е създаден от Йордан Гергов, а аранжиментът – от Мартин Биолчев

Видеото „Най-добрите“ на Теодора можете да гледате в ефира на ФЕН ТВ, както и в официалния канал на медията в YouTube. Песента е достъпна и в най-големите стрийминг платформи.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.