• office@fantv.bg

„Самолет“ е заглавието на първото попфолк парче на Теодора след завръщането ѝ в България.

Сингълът вече излетя в ефира на Фен ТВ и кацна в YouTube канала на музикалната медия.

Певицата залага на клубно парче по музика и аранжимент на хитмейкъра Мартин Биолчев и текст на Йордан Гергов.

Самолет“ е с леко намигване и хумор. Изпращам любимия си на дълго пътешествие далеч от мен, защото съм го хванала в изневяра и не искам да го виждам повече. Аз му подготвям поредица от сладки отмъщения – например му блъскам колата, за да си върна за болката, която ми е причинил. После му купувам билет за първа класа, за да се чувства още по- комфортно, когато ме губи. Много съм грижовна“, разказва през смях звездата на Diapason Records.

Видеоклипът е заснет на летище Лесново, като за целта екипът наема за снимките малък частен самолет. За визията се погрижи любимият екип на певицата – Мис Бони (грим), Стели (коси), Стоян Стоянски (стил). Специална фотосесия засне Боян Христов.

Това ще бъде линията на новите ми попфолк песни – хем ще има лека драма, която си е моят запазен стил, хем ще има и малко ирония“, издава изпълнителката.

Можете да гледате „Самолет“ на Теодора в ефира на Фен ТВ, както и в официалния YouTube канал на медията. Песента е налична и в музикалните платформи Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music и други. 

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.