• office@fantv.bg

„Странджа в сърцето“ е заглавието на новото фолклорно предложение в репертоара на Теодора. Певицата с морскосини очи представи „Там, дето има шума и трява“ и „Отдолу идат, мале ле“ специално за почитателите на изворната ни музика.

Странджанските мелодии са ѝ любими още от годините в гимназията в Бургас, където е учила народно пеене. Бавни и безмензурни, в съпровод на гайда, кавал и тъпан, те са характерни за родния край на изпълнителката.

„Още като хористка в ансамбъл „Странджа“ в моя град ги пеех от сърце. Ето защо кръстих така и този проект. Откривам най-голяма магия именно в странджанските песни, там се чувствам най-сигурна и истинска, влюбена съм в тях“.- споделя Теодора.

Тя с майсторлък изпява китката, аранжирана от Виктор Йорданов – Кардама. Изпълнителката на Diapason Records с огромно удоволствие я записала почти на един дъх в студиото му в Пловдив.

Можете да гледате „Странджа в сърцето“ на Теодора в ефира на Фен ТВ.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.