• office@fantv.bg

Теодора работи по изключително провокативен проект. Певицата се похвали за това във „Вечерното шоу на Слави Трифонов“ по телевизия 7/8.

Примата на Diapason Records залага на актуална мелодия от композитора Мартин Биолчев и лесно запеваем текст, дело на Йордан Гергов. Заглавието е „Направо нов“, издаде в аванс звездата.

Изпълнителката изпя заедно с „Ку-ку бенд“ на живо последното си хитово предложение „Кеш“. Брюнетката не скри пред водещия Иво Сиромахов, че музикалният пазар се е променил за времето, в което не е била активна на сцената. Бургазлийката признава, че текстовете на песните вече са много директни, но това се харесва от младите хора. В предстоящия си сингъл, към който ще заснеме и видео в най-кратки срокове, смята да заложи на интересен сценарий, по който вече работи с екипа си, и на любимия си стилист, но не издава повече подробности.  

Междувременно Теодора финализира записите по фолклорния албум на авторска основа, който неотдавна анонсира. Тя смята да го представи обаче чак през лятото, тъй като в негова ще влезе и една специална песен, която ще е „черешката на тортата“ за почитателите ѝ.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.