• office@fantv.bg

До броени дни съвместния проект на талантливите изпълнителки Теодора и Таня Боева ще бъде факт. Попфолк звездите загатнаха в социалните си мрежи, че подготвят нещо ново и различно, с което определено ще изненадат феновете.

В своя Instagram профил Теодора сподели кадър от снимачната площадка, като по всичко личеше, че подготвя нов самостоятелен проект.

„Нещо ново се задава скоро! Целувки от мен!“ – написа изпълнителката

Таня Боева също загатна за проекта в Instagram, като сподели видео зад кадър, в което разкри, че подготвя дуетна песен.

В ефира на Фен ТВ и YouTube канала на медията мистерията бе разкрита след като се завъртя официалнияteaser към общия проект на двете изпълнителкиПремиерата ще се състои този четвъртък от 16:00ч. в ефира на Фен ТВ и YouTube канала на медията.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.