• office@fantv.bg

Две от обичаните фолк имена – Теодора и Таня Боева, представиха машъп с най-обичаните си песни през годините. Изпълнителките заложиха на хитови заглавия от творчеството си, превърнали се в евъргрийни.

Звездите зарадваха феновете си с 5-минутния Exclusive Mix 1, включващ парчета като „Кой е тузара“, „Желание за грях“, „Беше обич – нека е война“, „Някой като мен“, „Не че те обичам“, „Пръста няма да си мръдна“, „Съдба“ и др.

За да бъде изненадата още по-голяма, Теодора и Таня си размениха репертоарите. Теодора изпълнява песните на Таня, а Таня – на Теодора. В някои части от машъпа двете чаровници си разделят партиите и в общи песни.

Новите аранжименти са направени от Борислав Павлов.

Машъпът се завъртя ексклузивно в ефира на „Фен тв“, а меломаните могат да го гледат неограничено и в канала на медията в YouTube.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.