• office@fantv.bg

Втора част на Exclusive Mix представиха Теодора и Таня Боева. Две от най-обичаните фолк звезди изненадаха меломаните с един дълго пазен мегамашъп. Той е идейно продължение на подборката от песни, която гласовитите дами пуснаха в началото на лятото.

Феновете на двете певици реагираха положително на Exclusive Mix 1 и още тогава изразиха надежди да има продължение. А то вече беше заснето, като изпълнителките успяха да запазят докрай тайната от последователите си.

10 заглавия от репертоарите на дивите влизат в новата сетлиста. Сред тях са емблеми като „Смешна цена“, „Лутам се“, „Изневерявам ти“, „Лошо момче“, „Моят номер“, „За доброто старо време“ и др.

Музикалните бижута са дело на композиторите Евангелос Тасопулос – Фивос, Кирякос Пападопулос, Василис Янопулос, Христодулос Сиганос, Константинос Галанос, Флорин Некшою – Нек и Флорин Пеще. Самата Таня Боева е авторка на някои от композициите и лириката на песните си. Азис пък се подписва зад емблематичния ѝ хит „Лутам се“. Текстовете са написани от Диан Георгиев, Росен Димитров, Румен Стефанов и Герго Милов. Зад аранжиментите стои Борислав Павлов.

Машъпът се завъртя ексклузивно в ефира на Фен ТВ, а меломаните могат да го гледат неограничено и в канала на медията в YouTube. Песента е налична и в музикалните платформи.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.