• office@fantv.bg

Новият сингъл на Теодора „Направо нов“ е режисиран от Маги Сидерова. Двете брюнетки имат повече от 15-годишно приятелство. Маги се е грижила за стайлинга на звездата в едни от най-успешните ѝ проекти през годините. За първи път работили по парчето „Сърце не ми остана“, последвано от „Втори опит“„Мина ми часът“„Газ, газ“„Грешно спешно“, „Тотал щета“„Пак и пак“ и др.

„Благодарение на Маги изглеждам невероятно секси, красива и различна. Всичко, което прави, е с невероятен вкус. Единствено тя може да изкара от мен най-доброто на снимки, защото ме познава най-добре. Само с нея се чувствам на мястото си“–споделя примата на Diapason Records.

Изпълнителката признава, че никой друг не я предразполага толкова добре пред камерата, както умее Сидерова. Тя не само е режисирала „Направо нов“, но и е подбрала цветните визии във видеото.

Можете да гледате „Направо нов“ в ефира на ФЕН ТВ, както и в официалния YouTube канал на медията. Песента е налична и в музикалните платформи Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music и други.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.