• office@fantv.bg

След песента “Самолет”, която стана хит в TikTok, Теодора зарадва публиката с купонджийския сингъл “Кеш“. Парчето влезе в класацията за „Набиращи популярност“ в YouTube и се радва на голям интерес. Всъщност то показва консуматорското общество, в което живеем. Скритият смисъл на песента беше и една от темите в подкаста на агенция „Блиц“, където гостува изпълнителката.

Тя сподели пред водещия Красимир Красимиров, че за нея е много по-важно какви качества притежаваш, отколкото материални придобивки.

„Всеки иска да живее в лукс, стига да може да си го позволи. Но всъщност не е най-важното луксът, а какъв човек си ти, каква душа носиш. За мен това е много по-важно от материалната част.“ – каза Теодора пред Блиц.

Според хитовата изпълнителка, ако работиш постоянно и в правилната посока, парите ще си дойдат сами.

Колкото до любовта, там и дума не може да става за пари. За звездата на Diapason Records на първо място е сърцето.

„Любов с пари – това не е за мен. Сърцето за мен е най-важното!“, категорична бе Теодора в подкаста на Блиц.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.