• office@fantv.bg

Теодора e готова с новото си бижу „Ще се видим скоро“, което се излъчва в ефира на Фен ТВ и Фен Фолк ТВ. Изпълнителката отново предлага на ценителите авторска песен на фолклорна основа. Темата е за българите, които се връщат от чужбина в родния дом за празниците.

Музиката е на самата певица, а докосващият текст – на Йордан Гергов.

„Когато прочетох тези силни думи за първи път, веднага си запях припева“, разказва звездата на Diapason Records, която 8 години живя в Америка. Авторът на текста пък заминал преди 15 години за Австрия.

„Виждам моя живот в тази песен и искам да я посветя на всички родители, чиито деца са зад граница. Вече във всяко семейство има поне един човек, който е някъде по големия свят. Знам, че ще разчувствам много, много хора, които ще се върнат вкъщи сега по Коледа и Нова година“, казва Теодора.

Тя поверила аранжимента на композитора от Северна Македония Сашко Митковски.

Песента ще бъде включена в предстоящия авторски македонски албум на изпълнителката.

Видеоклипът е заснет на Гигинския манастир.

Фолклорният тоалет – ръчно бродиран и с вплетени автентични мотиви от български шевици, е създаден специално от VEZE.BG

За грима и косите се погрижиха Мис Бони и Стели.

Фотографът Боян Христов (The Studio) засне красивите кадри за премиерата на „Ще се видим скоро“.

Можете да гледате „Ще се видим скоро“ на Теодора в ефира на Фен Фолк ТВ и Фен ТВ, както и в официалния YouTube канал на Фен Фолк ТВ. Песента е налична и в музикалните платформи Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music и други. 

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.