• office@fantv.bg

Теодора представи „Либе ле“ в ефира на Фен Фолк ТВ и Фен ТВ. Изпълнителката на Diapason Records залага на авторска песен на македонска основа за голямото си завръщане на музикалната сцена. Композицията е дело на Никола Ваклинов и текстописката Биляна Попова. Аранжиментът е дело на македонския композитор Сашко Митковски.

„За мен е привилегия да имам песен на г-н Ваклинов в репертоара си и тя е само първата от съвместната ни работа, която съм сигурна, че ще е дългогодишна“, каза Теодора.

Видеоклипът е заснет от екипа на Ненчо Касъмов на Гигинския манастир. Зад хореографията стои ФТФ “Асти денс” с худ. р-л Николай Бояджиев.

Прекрасния фолклорен тоалет създаде специално за Теодора VEZE.BG. Той е ръчно бродиран и в него са вплетени автентични мотиви от български шевици.

Певицата се довери на топгримьора Мис Бони, а за косите се погрижи Стели.

Фотографът Боян Христов (The Studio) направи ексклузивна сесия на изпълнителката за премиерата на „Либе ле“.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.