• office@fantv.bg

Звездата на Diapason Records демонстрира върхова форма. Теодора винаги е имала съвършено тяло и дори след като стана майка на две деца, изглежда идеално.

Докато живее в САЩ през последните осем години, се запалва по пилатеса и редовно тренира. След завръщането си в България, въпреки че е изключително ангажирана със съвместяването на музикалната си кариера и отглеждането на двете си дъщери, винаги намира време да поддържа перфектната си форма.

Талантливата изпълнителка признава, че обича да спортува и  пилатесът е любимият й начин да се разтоварва.

„Обожавам пилатес! Чувствам се много добре и на мястото си!“, сподели Теодора в социалните мрежи.

Теодора работи изключително активно след завръщането си от Америка преди няколко месеца и вече зарадва феновете си с три нови песнипопфолк хита „Самолет“ и фолклорните „Либе ле“ и „Ще се видим скоро“.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.