• office@fantv.bg

„Ден след ден“ е новото предложение на Теодора. Звездата на Diapason Records заложи на драматична песен отново по своя музика, а премиерата на видеото се състоя днес в ефира на Фен ТВ и официалния YouTube канал на медията.

Текстът на песента е дело на Йордан Гергов, а аранжиментът – на Радомир Кишев.

Видеоклипът е заснет в продължение на два дни на три локации – на Панчаревското езеро, в апартамент и в студиен комплекс. Любимият екип на изпълнителката, с който е неразделна – Мис Бони, Маги Сидерова и Стели, за пореден път стои зад визията и сценографията на проекта.

Специален партньор на синеоката красавица е колегата ѝ Крум.

Преди много години участвах в негов клип, а сега той ми върна кавалерски жеста. Малко е да му направя комплимент, че е страхотен актьор! Беше много естествен и органичен пред камерата. Общите ни сцени се получиха с лекота, защото ни свързва чисто приятелство“, обясни Теодора.

Идеята за песента се появила още по времето, когато изпълнителката живеела в Америка. Това е и изобщо една от първите нейни авторски композиции.

„„Ден след ден“ излиза на 13-и, но аз не съм фаталистка“, през смях разказа бургазлийката. 

В живота всичко връща се, но само ти недей!“, пее Теодора в една история за грозния край на любовта, която от днес е в ефира на Фен ТВ, както и в официалния YouTube канал на медията. Песента е налична и в музикалните платформи.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.