• office@fantv.bg

Теодора си направи профил в TikTok. Певицата отговори на молбите на почитателите си също да влезе в най-актуалното социално приложение за видеосподеляне.

Изпълнителката на Diapason Records лично ще поддържа канала си teodora.diapason.records. Там обещава да качва както клипчета от концертни участия, така и от ежедневието си.

Звездата от години има своя официална страница във Facebook, радваща се на стотици хиляди почитатели от цял свят. Завидна активност отбелязва и в Instagram.

Догодина Теодора ще отбележи 20 години на музикалната сцена. Социалните мрежи са един от каналите, чрез които обичаната певица поддържа комуникация с меломаните. По повод на предстоящия юбилей в тях предстои да бъдат проведени редица игри от началото на 2024 г., издават от екипа ѝ.

Можете да последвате Теодора в TikTok тук:

https://www.tiktok.com/@teodora.diapason.records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.