• office@fantv.bg

„Кеш“ е озаглавен новият сингъл на Теодора. Изпълнителката на Diapason Records залага на динамично парче.

То е дело на авторския екип Мартин Биолчев (музика и аранжимент) и Йордан Гергов (текст).

Темата е за жените, които се отдават на лукса и обичат шума на парите. „Отдавна феновете ми искат от мен бърза песен за танцуване. Този ритъм е на мода в дискотеките, затова го предлагам“, обяснява певицата. „Надявам се „Кеш“ да усмихне слушателите, особено дамите, и да им подейства като хапче против депресия.“, казва през смях Теодора.

Във видеото към новото предложение ѝ партнира фитнес инструкторът Николай Чолаков, който е приятел на изпълнителката и вече има няколко участия в нейни предишни клипове.

За визията на Теодора се погрижиха Стоян Стоянски (стил), Мис Бони (грим) и Стели (коси). Специална фотосесия засне майсторът на обектива Боян Христов.

Можете да гледате „Кеш“ в ефира на ФЕН ТВ, както и в официалния YouTube канал на медията. Песента е налична и в платформите Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music и др.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.