• office@fantv.bg

Въпреки че преди броени дни в ефира на ФЕН ТВ се завъртя новата му песен – разтърсващата баладата „Не е до пари“, Тони Стораро разкри пред многобройната публика на „Звезден гост“, че подготвя още изненади.

„Тепърва ще избухна с няколко нови парчета… При мен няма фиксирани дати, аз мога да не пусна нищо дълго време и да пусна 7 песни изведнъж.“, каза хитовият изпълнител в ефира на ФЕН ТВ.

Многобройни бяха и въпросите на зрителите, които се интересуваха ще се случи ли най-накрая дългоочакваното трио между Тони Стораро и талантливите му синове Фики и Емрах.

„След този дует между мен и Фики се питаше дали ще има с Емрах, после се питаше кога ще направят дует Фики и Емрах –  този дует вече е факт. Сега остана само тримата да ни видят заедно. Тази година, живот и здраве, сме подготвили няколко песни, чакаме подходящи текстове… Ние с нетърпение, даже с още по-голямо и от самите зрители, чакаме това нещо да се случи. При първа възможност ще подготвим такъв проект и ще го поднесем на публиката.“ каза Тони Стораро при гостуването си в „Звезден гост“.

Какво още разкри Тони Стораро в студиото на „Звезден гост” по Фен ТВ вижте във видеото.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.