• office@fantv.bg

В рубриката „Звезден гост“ Тони Стораро сподели колко е щастлив, че децата му – Фики и Емрах вървят по неговия път на музикалната сцена и си мечтае един ден и внуците му да ги последват. Безкрайно много го радва и факта, че днес е близък приятел с артистите, които винаги са били негови идоли.

„Аз съм първият човек в България, на който и двамата му синове са певци, талантливи момчета. Това за мен беше мечта от моето детство – децата ми да бъдат музиканти. Тази мечта Господ ми я осъществи, но сега имам друга – внуците ми да станат певци.“, каза Човека глас в студиото на ФЕН ТВ.

Мегазвездата разкри, че ако децата му бяха избрали да се занимават с нещо различно от музиката, нямало да се чувства пълноценен.

В „Звезден гост“ хитовият певец разказа с вълнение и за дългогодишното си приятелство със звездите на гръцката музика Vasilis Karras и Zafeiris Melas.

„Хората, които са ме вдъхновявали, аз да бъда Тони Стораро, са двама гръцки изпълнители, които са ми най-много в сърцето. Без тях аз нямаше да съм Тони Стораро. Това са Vasilis Karras и Zafeiris Melas. Хората, които обичат гръцката музика, ги познават. За мен навремето беше мечта да се запозная с тях, а сега са мои семейни приятели. Впечатлих ги с пеене, просто разбраха, че аз съм изпълнител от тяхното ниво. Те го усетиха, защото оценяват много певците в другите държави – гледат какъв глас имаш, каква орнаментика. Те го оцениха и ме допуснаха много близо, чак до сватбите им, до семействата им, до внуците им, аз да ги познавам, прегръщам, целувам…. За това и сега бях на сватбата на дъщерята на Vasilis Karras, бях на тържество на сина на Zafeiris Melas. Те дойдоха на сватбата на Фики също така. “, сподели Тони Стораро в „Звезден гост“.

Какво още разкри Тони Стораро в студиото на „Звезден гост” по Фен ТВ вижте във видеото.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.