• office@fantv.bg

Тони Стораро обяви датата на своя голям концерт, с който ще отбележи 25 години на сцена. Звездата на Diapason Records готви мегасъбитието за 9 май 2024 година в зала “Арена София”.

 Човека глас предвижда и много гост-изпълнители, с които има дуетни песни. Сред звездите, които ще се качат на сцената с Големия Тони са Азис, Софи Маринова, Галена, Фики, Деси Слава, Алисия, Константин, Емилия, Емрах и гръцката легенда Zafeiris Melas.

Музикантите, които ще се изявят на грандиозния концерт са бенда на турската звезда Tarkan и Истанбулския струнен оркестър – Strings of Istanbul.

За предстоящото събитие Тони Стораро съобщи в социалните мрежи с емоционален пост

“Скъпи приятели, каня ви на 9 май в зала “Арена София”, за да отпразнуваме заедно моя 25-годишен юбилей на сцената. Очаква ни грандиозно шоу. Заедно с мен на сцената ще бъдат музикантите от TARKAN band и виртуозите от Истанбулския струнен оркестър – “Strings of Istanbul”. Благодаря и на моите колеги, с които изпяхме най-красивите дуети и които приеха поканата да са с мен на моя празник: Азис, Софи Маринова, Галена, Деси Слава, Алисия, Константин, Емилия и други. Благодаря на моето семейство за подкрепата, на съпругата ми Валя и синовете ми Фики и Емрах. Вярвам, че това ще бъде най-голямото музикално събитие на 2024 година. Благодаря ви, че бяхте с мен през всичките тези години.
Ваш: Тони Стораро”

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.