• office@fantv.bg

В началото на месеца Тони Стораро отбеляза 25 години на сцената с грандиозен концерт, на който пя повече от 4 часа. Гост-звезди на събитието бяха Азис, Софи Маринова, Галена, Алисия, Деси Слава, Константин, Фики, Емрах, Zafeiris Melas и музиканти от Турция. Юбилеят се превърна в безпрецедентно събития за попфолк музиката.

Мегазвездата на Diapason Records отдавна е получил високата оценка на публиката, а също и на своите колеги. Но въпреки това той не обича да се величае и признава, че винаги е бил смирен.

Това, което казвам в интервюта е, че не вярвам в себе си, не съм сигурен и не знам кой съм. Казвам това, защото съм много суеверен човек, имам страх от Господ. Мисля, че ако кажа, че съм най-добрия или съм много велик певец, ще ми се случи нещо лошо и наистина ще понеса наказание от Господ”, каза Човека глас  при гостуването си в предаването „На фокус“ по NOVA.

Тони Стораро си припомни и какви емоции е изпитвал назад в годините, преди да стартира професионалната си кариера.

„През 90-те аз бях едно друго момче, мечтаещо момче, още не бях дошъл в София, бях в казармата, в Шумен. Мечтаех да направя някаква музика, ама не знаех как точно ще се случи. Мечтаех да се срещна с големи имена, да видя те какво правят, да ги копирам, да искам да бъда като тях”, сподели той в ефира на NOVA.

Изпълнителят разказа колко трудно е успял да наложи собствения си стил.

Винаги знам, че съм номер 1 в моята музика, в стила на Тони Стораро. В началото беше много трудно. Такъв стил в България, с етно елементи, нямаше. Преди се слушаше само сръбска музика”, сподели  обичаният певец пред Лора Крумова.

„Аз направих един стил, който много трудно се възприе от българската публика, с години, с много мъка. Сега името Тони Стораро и този стил на Тони Стораро е моята марка. Ударил съм един печат в тази музика. С гордо вдигната глава вече мога да кажа, че съм спокоен и съм постигнал много с тази музика“, допълни още Човека глас.

Певецът разказа пред Лора Крумова и за най-тежкия момент, в който губи гласа си през 2011 г. Тогава се налага да претърпи операция в Гърция при лекаря на Василис Карас и за щастие, всичко преминава успешно.

Цялото интервю на Тони Стораро в предаването „На фокус“ с Лора Крумова гледайте тук:

https://www.vbox7.com/play:83c2501e2d

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.