• office@fantv.bg

Тони Стораро поднесе изненада на всички свои почитатели, представяйки колаборацията си „Топ, топ, топ“ заедно с хитовата изпълнителка Алисия и един от най-успешните родни театрални продуценти Кирил Кирилов. Звездното трио промотира песента със завладяващо видео в ефира на Фен ТВ.

Още с излизането си песента успя да се намери място в предните позиции на класацията за Набиращи популярност видеа в YouTube.

След серия баладични песни звездата на Diapason Records Тони Стораро заложи на динамично парче по музика на гръцкия композитор Marios Psimopoulos. Аранжиментът е на Даниел Ганев, а текстът е дело на Лора Димитрова, Мариета Ангелова и Николай Гурманов.

Във видеото на „Топ, топ, топ“ участва моделът и участничка в риалити формата „Ергенът“ – Айлин Бобева. Режисьор на купонджийски клип е Людмил Иларионов-Люси.

Може да гледате Тони Стораро х Кирил Кирилов feat. Алисия – „Топ, топ, топ“ в ефира на ФЕН ТВ.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.