• office@fantv.bg

Тони Стораро разказа нещо любопитно в свое скорошно интервю. Топзвездата обясни, че подготвя грандиозен концерт по повод юбилея му- 25 години на сцена. Изпълнителят на Diapason Records сподели пред „Телеграф“, че всичко е в процес на подготовка, но все още не може да сподели допълнителни подробности.

„Предстои много голям концерт – Тони Стораро 25 години на сцена. Но не мога да издавам нищо повече, освен че ще бъде грандиозен. Още не сме избрали дата. Не мога да кажа кога ще бъде, къде, с кого. Може да бъде и по време на лятото, може и след лятото. Със самите организатори сме се разбрали още да не издаваме нищо поне още 20 дни.“– разказа Тони Стораро.

Макар и лятото да е най-силният сезон за бранша, мегазвездата сподели, че ще открадне време за себе си и семейството си. Тони Стораро разкри, че е избрал Турция за своята лятна дестинация и цели 15 дни ще се отдаде на пълен релакс.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.