• office@fantv.bg

Тони Стораро избухна със своя версия на песента „Хиляда пъти“, която се превърна в тотален хит. Във варианта на топовия певец участва и изпълнителя на оригинала Румен Борилов.

Човека глас както винаги залага на купонджисйко видео, заснето в столично заведение. В клипа се показва невероятно парти, каквото Тони Стораро винаги прави по участията си. Румен Борилов, който взима участие и във видеото, е заснет в звукозаписно студио.

Песните, които имат цифри и числа в заглавията си, винаги носят късмет на Тони Стораро и всяка една от тях се превръща в хит. До ден днешен любими на феновете са неговите : „Отличен 6“, „Две, три, четири“, „2-те сладурани“, „Милиони звезди“, „7 пъти“ и други.

Можете да гледате „Хиляда пъти“ на Tони Стораро feat. Румен Борилов в ефира на ФЕН ТВ и в официалния YouTube канал на медията:

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.