• office@fantv.bg

Тони Стораро поднася специална изненада на меломаните в края на годината. Звездата на Diapason Records представи вълнуващата балада „Не е до пари“.

Човека глас се е доказал като крал на баладите и лиричните му песни заемат особено място в сърцата на многобройните фенове. „Не е до пари“ е много специална за изпълнителя и той се надява да докосне много хора.

„Това е една много истинска песен, изпята с много чувство. Песен за важните и стойностни неща в живота. Живеем във времена, в които материалното взима връх и сякаш забравяме, че най-важното е какъв човек си!“, каза Тони Стораро.

Музиката на песента е на големия гръцки композитор Giorgos Theofanous, а аранжиментът е на Витко Щерев-Шаин. Текстът е дело на Петя Радева.

Можете да гледате видеото „Не е до пари“ на Тони Стораро в ефира на ФЕН ТВ, както и в официалния YouTube канал на медията. Песента е налична и в музикалните платформи Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music и други. 

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.