• office@fantv.bg

Новото парче на ТоТо Н направи премиерата си само преди броени дни, но остави трайна следа в сърцата на феновете. Емоционалната песен е изцяло вдъхновена от децата му, а талантливият изпълнител признава, че я е написал за отрицателно време, след като един ден синът на звездата дошъл при него и го попитал дали ще му напише песен.

Половин година проектът седял на страна, докато жена му не го подсетила за него. Първоначално ТоТо Н не планувал да пуска песента, но мнозина от приятелите му го убедили, че парчето си заслужава да стигне до по-широка публика.

„Най-важното нещо, което да направите в живота си, е да предадете това, което знаете на следващите – на децата си. Защото децата са валута, за която няма инфлация. Песента е насочена към родителите – намерете време и го прекарайте с децата си. Иска ми се да достигне и до най-младите, но знам, че дори да я усещат, няма как да я разберат напълно, докато на свой ред не станат родители“, откровено споделя изпълнителят.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.