• office@fantv.bg

Традиционно, предколедно фестивалът Rakia & Spirits Fest Sofia 2022 и тази година ще посрещне ценителите на ракията с различни вариации – гроздови, плодови, анасонови и отлежали от Балканите и света.

За първи път пред публика ще бъдат представени премиери на различни нови продукти, както и колекционерски и стари напитки.

Организаторите са подготвили програма с:

Майсторски класове на различни теми в областта на спиртните напитки.

Хранителна зона със сочни меса и традиционни мезета от съседните държави

Авторски ракия-коктейли за любителите на нестандартни вкусове

Специална художествена програма с духови оркестри и етно формации.

На щандовете, които ще предлагат разнообразие от напитки, посетителите ще бъдат посрещани от истински експерти и професионалисти в бранша.

Билетите за  Rakia & Spirits Fest Sofia 2022 ще могат да се купят на място по време на самото събитие или он-лайн от eventim.bg, grabo.bg или bilet.bg .

Rakia & Spirits Fest Sofia 2022 е чудесен шанс да зарадвате любимите хора с едно позитивно преживяване.

Всички удоволствия, които предлага фестивала, са достъпни само за пълнолетни лица.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.