• office@fantv.bg

Фики представи новото си горещо предложение за лятото. Песента е в колаборация със Софи Маринова и е озаглавена „Гласът на София“.

Само за броени часове песента успя да предизвика фурор и влезна в трендинг класацията на YouTube.

„Уважаеми приятели, представяме ви “Гласът на София”! Записахме песента с много любов за всички вас.
Искам да благодаря на моите приятели и страхотни професионалисти от Гласът на София за предложението да изпълня тази хубава песен и, не на последно място, искам да благодаря на жената Глас Софи Маринова за невероятното включване! Приятно слушане и незабравими купони на тази песен! Най-хубавите дни предстоят!”
– сподели Фики в социалните мрежи

Музиката към песента е дело на  Brothers Stoyanovi, Фики и Питър Райнов. За аранжиментът се погрижиха Brothers Stoyanovi и DJ Slashi. По текста Фики работи съвместно с Николай Райнов. Видеоклипът е дело на “Гласът на София”.

Гледайте „Гласът на София“ на Фики и Софи Маринова в ефира на Фен ТВ.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.