• office@fantv.bg

Само преди 4 дни Фики пусна своята заявка за летен хит. Парчето озаглавено „Вземи се стегни“ за отрицателно време натрупа над 1 милион гледания, което автоматично му отреди първо място в престижната трендинг класация на YouTube.

Хилядите позитивни коментари на феновете трогнаха талантливия изпълнител на Diapason Records и той не скри радостта си от завоювания успех.

С всяка своя песен хитовият певец успява да надскочи себе си и свидетелство за това е обичта на меломаните, които с нетърпение очакват появата му на всяко едно участие.

„Вземи се стегни“ отразява българската действителност по един особено забавен и интересен начин. Във видеото, дело на режисьора Людмил Иларионов, Фики успешно сменя няколко роли и ни показва една различна своя страна.

Можете гледате „Вземи се стегни“ на Фики в ефира на Фен ТВ.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.