• office@fantv.bg

Фики стартира лятото с нов горещ хит „Пали, пали“. Още с излизането си песента получи одобрението на меломаните, а клипът попадна в класацията за Набиращи популярност видеа в YouTube.

Звездата на Diapason Records залага на песен дело гръцките композитори Giannis Fraseris и Xristos Santikai, които били изключително любезни и точни по време на създаването на парчето. За аранжимента Фики се доверява на Brothers Stoyanovi, които от дълго време са част от неговия екип. Текстът е поверен на Мариета Ангелова.

„Оттук нататък ще залагам на стойностни песни. Работя и по нов албум, който планирам да бъде готов за моя рожден ден – 3 март. Албумът ще включва всички стилове музика. Това ще бъде една голяма сбъдната мечта за мен и за моите почитатели, които вече 11 години не спират да ме подкрепят!“, сподели Фики.

Видеото „Пали, пали“ е заснето в Хисаря – един любим български град за изпълнителя. В клипа Фики наистина разпалва горещи страсти и щедро демонстрира изваяното си тяло за радост на почитателките си.

Режисьор на лентата е Людмил Иларионов.

Можете да гледате видеото „Пали, пали“ на Фики в ефира на ФЕН ТВ.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.