• office@fantv.bg

Първият гост на новата рубрика „Звезден гост“  в предаването „Зона за поздрави“ беше Фики. Любимецът на публиката, който е част от семейството на Diapason Records, разкри много интересни новини относно бъдещите си музикални проекти.

Хитовият изпълнител сподели за зрителите на Фен ТВ, че вече е готов с дуетен проект с брат си Емрах. „Той ми е брат! Той ми е всичкo!“, категоричен беше Фики. Изпълнителят издаде, че песента е купонджийска и вероятно скоро ще бъде представена.

Фики сподели още, че работи по нов албум, който скоро ще бъде на пазара. Той разкри, че подготвя и песни, които ще бъдат с по-различно звучене от последните му два тотални хита „Отпусни се“ и „Чупки в кръста“.

Най-любопитната новина, която взриви ефира е, е че се обмисля идеята за трио на цялата пееща фамилия Стораро – Тони, Фики и Емрах. Това със сигурност ще бъде паметна песен и ще се превърне в тотален хит.

Зрителите се интересуваха дали Фики би направил дует с различни попфолк изпълнителни и с присъщата си колегиалност и възпитание той призна, че би направил съвместна песен с всеки колега, който живее за музиката. Не липсваха и по-провокативни въпроси като например дали би направил дует с Дженифър Лопес, на който певецът отговори с усмивка, че едва ли има някой, който да не би искал да се изяви заедно с латино дивата.

Фики говори и за обичта си към сръбската музика и отново подчерта колко се възхищава на творчеството на Saban Saulic. Той издаде, че скоро феновете му ще могат да чуят в негово изпълнение кавъри на песни на сръбската легенда. Сподели също,  че с удоволствие би направил колаборация с Amar Gile, с когото се познават лично и са приятели.

Специално за зрителите на Фен ТВ талантливият Фики направи на живо няколко акапелни изпълнения на любими фолклорни и балкански песни.

Фики разказа и за предстоящия си концерт „Другото лице“, който ще се състои в Joy Station на 19 ноември. Там ще бъдат представени любими поп хитове от Балканите и света, както и най-добрите му вокални въплъщения в „Като две капки вода“.

Можете да гледате гостуването на Фики в рубриката „Звезден гост“ в предаването „Зона за поздрави“ по Фен ТВ тук:

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.