• office@fantv.bg

Само преди броени часове премиерата си онлайн направи чисто новото музикално предложение на Фики. То е съвместна колаборация с Бисер Кинг и носи звучното заглавие „Говорите ли немски?“. За отрицателно време песента предизвика фурор сред феновете и автоматично влезе в трендинг класацията на YouTube.

Парчето е в типичния за талантливия изпълнител на Diapason Records купонджийски стил и определено успя да привлече вниманието на меломаните.

За пореден път Фики успя да ни изненада с интернационалното послание на песента и след успеха на „Espanola baby”и „Vamos, Vamos”, този път топзвездата залага на немския език, който успешно е преплетен в текста на сингъла.

Феновете са категорични, че любимият им изпълнител отново е успял „уцели в десетката“ и „Говорите ли немски?“ със сигурност ще е един от хитовете на сезон есен 2023г.

Това е първа колаборация за Фики и Бисер Кинг, но по всичко личи, че може би няма да е последна, тъй като и двамата споделят, че са записали парчето в пълен синхрон.

Музиката е дело на двамата изпълнители, а закачливият текст е написан от Бисер Кинг. Аранжиментът пък е изцяло поверен на Сандрито.

Купонджийското видео е заснето от Люси Иларионов, с който Фики работи за пореден път.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.