• office@fantv.bg

Фики се отдаде на кулинарни и шопинг приключения в Милано. Звездата на Diapason Records е в столицата на модата заедно с красивата си съпруга Гюлджан. Там двамата са решили да прекарат няколко дни на спокойствие, в компанията на свои приятели и да се отдадат на заслужен релакс.

След редица успешни хитове и множество концерти и участия, топ изпълнителят успя да открадне време за себе си и половинката си и да се зареди преди началото на летния сезон.

Фики пусна няколко сторита в социалната мрежа Instagram, на които показва, че прекарва страхотно времето си в Милано.

Веднага след завръщането си от Италия, талантливият изпълнител е готов да покори отново клубовете и сцените и да зарадва всичките си почитатели в България и чужбина.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.