• office@fantv.bg

След представянето на новото си парче “Сълзи за друга”, Цветелина Грахич се налага като все по-любим глас на меломаните и всички ценители на шлагерните парчета.

Освен музикалните си занимания Грахич е известна с екстравагантния си външен вид и неподражаем стил на обличане. В ход от това певицата получи покана от български моден бранд за който вече засне и фотосесия.

Новата колекция на марката пасва изключително на Цвети и смятаме, че допълва различния стил на певицата.

Освен новата фотосесия, Цветелина Грахич е готова с нова песен, която е в колаборация с друг изпълнител, а самата тя загатна, че изпълнителя не е един.

Докато се работи по видеото на парчето Грахич съчетава снимките с клубните и концертни си изяви из цялата сртрана. Къде можете да засеете певицата можете да проследите в социалните й мрежи.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.